Fu Colour coding of parameter names missing in spline view  [FIXED]

Moderator: Chad

User avatar
SecondMan
Site Admin
Posts: 3341
Joined: Thu Jul 31, 2014 5:31 pm
Answers: 1
Location: Vancouver, Canada
Been thanked: 63 times
Contact:

Colour coding of parameter names missing in spline view

#1

Post by SecondMan » Fri Aug 28, 2015 6:20 pm

Fusion version:

Fusion 8 beta 1

OS and version:

Windows 7 Ultimate

Additional relevant system info:

Description of the bug:

When in the spline view, the colour coding of the splines is missing in the spline list on the left hand side. There is now no easy way to see which spline drives which parameter. See attached image.

Severity (Trivial, Minor, Major, Critical)

Minor

Steps to reproduce:

Please, if possible, provide a Fusion setup to help demonstrate the behaviour, either as an attachment or between

Code: Select all

 tags:[/b][/color]

[attachment=0]SplineView_ColorCoding.png[/attachment]
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
SecondMan
Site Admin
Posts: 3341
Joined: Thu Jul 31, 2014 5:31 pm
Answers: 1
Location: Vancouver, Canada
Been thanked: 63 times
Contact:

Re: Colour coding of parameter names missing in spline view  [FIXED]

#2

Post by SecondMan » Fri Sep 11, 2015 7:58 pm

colorcoding_Fu8Beta2.PNG
:)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Chad
Fusionator
Posts: 1373
Joined: Fri Aug 08, 2014 1:11 pm
Been thanked: 8 times

Re: Colour coding of parameter names missing in spline view

#3

Post by Chad » Sat Sep 12, 2015 4:54 am

The key markers are still the wrong color, but otherwise this works just fine for me.