Script not launching in Resolve Studio 16

Moderator: SecondMan

User avatar
davidyannick
Posts: 5
Joined: Mon Aug 13, 2018 12:45 pm

Script not launching in Resolve Studio 16

#1

Post by davidyannick » Wed Oct 02, 2019 8:00 am

I've installed REactor 3.0.3 on Resolve Studio 16 on Windows 10
Afetr the install I install my scripts Wireless3d etc... but when I relaunch Resolve 16 reactor window and scripts downloaded (exr split ....) are not running but scripts like Cryptomatte or Wireless 3d work?
Any idea ?
Thx

User avatar
SecondMan
Site Admin
Posts: 4115
Joined: Thu Jul 31, 2014 5:31 pm
Answers: 14
Location: Vancouver, Canada
Been thanked: 33 times
Contact:

Re: Script not launching in Resolve Studio 16

#2

Post by SecondMan » Wed Oct 02, 2019 5:10 pm

What are the steps you're taking and what is the output in the Console?

This doesn't sound like a Reactor problem by the way...

User avatar
davidyannick
Posts: 5
Joined: Mon Aug 13, 2018 12:45 pm

Re: Script not launching in Resolve Studio 16

#3

Post by davidyannick » Wed Oct 02, 2019 11:55 pm

the real issue is when I click on the script, for instance if I click on "open rector" nothing happen, resolve essential same thing and for all scripts it's the same, and nothing in the console :/

User avatar
davidyannick
Posts: 5
Joined: Mon Aug 13, 2018 12:45 pm

Re: Script not launching in Resolve Studio 16

#4

Post by davidyannick » Wed Oct 16, 2019 4:50 am

I've made a clean install of windows and evrything was back, but since thsi morning aganin, when I choose a script in wroksapce->scripts->Reactor->open reactor fr instance noting happen and the console keep empty ???

User avatar
SecondMan
Site Admin
Posts: 4115
Joined: Thu Jul 31, 2014 5:31 pm
Answers: 14
Location: Vancouver, Canada
Been thanked: 33 times
Contact:

Re: Script not launching in Resolve Studio 16

#5

Post by SecondMan » Wed Oct 16, 2019 12:58 pm

A clean install of Windows?

I can't even remember the last time I had to do that...

Do you have some sort of strict Firewall set up, or something else that could be blocking access to the FusionScript server?

Any antivirus? Third party security apps? Anything?

User avatar
davidyannick
Posts: 5
Joined: Mon Aug 13, 2018 12:45 pm

Re: Script not launching in Resolve Studio 16

#6

Post by davidyannick » Wed Oct 16, 2019 3:44 pm

SecondMan wrote:
Wed Oct 16, 2019 12:58 pm
A clean install of Windows?

I can't even remember the last time I had to do that...

Do you have some sort of strict Firewall set up, or something else that could be blocking access to the FusionScript server?

Any antivirus? Third party security apps? Anything?
Nothing is blocking, I've tried to reinstall Reactor, to do it I had to copy and paste the content of the lua file in the console, if I drag and drop the lua file in fusion nothing occurs and this only in windows : / . I've tried on my mac I just drag and drop the lua and everything works :/ ???