Page 1 of 1

install a fuse that is not in reactor list

Posted: Thu Jun 06, 2019 6:05 am
by duofuan
Hi I've found a fuse to correct a rolling shutter (attached here) . Is is possible to install it to fusion in davinci resolve 16?

Cheers!

Re: install a fuse that is not in reactor list

Posted: Thu Jun 06, 2019 7:38 am
by Movalex
This is an OpenCL tool, and it is not supported in Resolve/Fusion 16
But it (kinda) works in Fusion9.

Re: install a fuse that is not in reactor list

Posted: Fri Jun 07, 2019 8:56 am
by duofuan
Ok, seems like I need to install Fusion9.

The correction you got is amazing.
I wonder why the big nles don't provide official plugins to fix these isues.