"Pick" for frame format settings

Moderator: Chad

User avatar
Chad
Fusionator
Posts: 1373
Joined: Fri Aug 08, 2014 1:11 pm
Been thanked: 8 times

"Pick" for frame format settings

#1

Post by Chad » Tue Jan 29, 2019 11:57 am

It would be nice if instead of relying on the comp default frame format or manually copying values, we could instead use a "Pick" button that pulled the various image parameters from the selected viewer's input.

User avatar
SecondMan
Site Admin
Posts: 3338
Joined: Thu Jul 31, 2014 5:31 pm
Answers: 1
Location: Vancouver, Canada
Been thanked: 63 times
Contact:

Re: "Pick" for frame format settings

#2

Post by SecondMan » Tue Jan 29, 2019 12:26 pm

Oh, I like this idea! That would be a big timesaver.

Even nicer if we could alternatively pick from a node in the Flow View... provided the data is available and doesn't require additional processing.

User avatar
intelligent machine
Fusionista
Posts: 399
Joined: Fri May 13, 2016 10:01 pm
Answers: 2
Location: Austin, Texas, USA
Been thanked: 28 times
Contact:

Re: "Pick" for frame format settings

#3

Post by intelligent machine » Tue Jan 29, 2019 11:26 pm

This would be nice.

Right now I have Tools like the Background with expressions in settings slot 6 that reference Loader1. As long as I make sure Loader1 references the correct source and is always in the comp (even if not connected to anything) all is good...just have to switch to the s6 tab when I insert the tool.

I'm trying to create a fuse right now that does nothing more than pull all the metadata and image info from an ImageControl field and then list certain attributes in specific text fields within the tool and dump everything else in a final text field...I wanted this to be pinned for reference and easy copy and paste but it would also be possible to reference the values in expressions.